Gun je gebruikte spullen een tweede leven

Let op! Corona update: 
Tot en met 19 januari kunnen op afspraak spullen worden ingeleverd. Omdat we weinig zullen verkopen hebben we geen ruimte om veel op te slaan en zullen we dus heel selectief zijn. Boeken en kleding kunnen wij sowieso aannemen. Kleine meubels en woonaccessoires kunnen we in beperkte mate kwijt dus daar ontvangen we graag altijd een foto en/of filmpje van via ons mailadres of telefoonnummer. Neem contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden en een inleverafspraak te maken.

Heb je goederen die je niet meer gebruikt en waarvan het zonde is deze weg te gooien? Wij geven deze goederen graag een tweede leven! Wij bieden de mogelijkheid om je goederen in te leveren op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag tussen 10.00 en 12.00 en tussen 14.00 en 16.00 uur. Ons inleverpunt is aan de achterzijde van De Doorsluizer.  Een auto mag daar tijdelijk worden geparkeerd om te laden en/of te lossen.

Wel belangrijk is dat de goederen verkoopbaar moeten zijn. Beschadigde, incomplete of vervuilde goederen zijn over het algemeen niet verkoopbaar. Of we de spullen aannemen blijft ter beoordeling van onze medewerkers. Goederen die wij helaas niet kunnen aannemen zijn:

  • Witgoed
  • Videobanden
  • Gevaarlijke stoffen
  • Bedden en matrassen (excl. baby- en peuterledikanten)
  • Beschadigde of vervuilde goederen
  • Bouwmateriaal
  • Rommelmarktrestanten
  • Zonnebanken / witgoed (koelkasten, wasmachines, diepvriezers, afwasmachines en droogmachines).
  • Voor witgoed verwijzen we u kraag door naar de Voedselbank in Maassluis.

Breng- en haalservice

Het heeft onze voorkeur dat je de goederen zelf komt inleveren. Heb je geen vervoer of de mankracht om ze zelf bij ons te komen brengen, dan kunnen wij de goederen op komen halen. We doen dit alleen in Maassluis en Maasland. Je kunt hiervoor een afspraak maken door een foto te appen of mailen met de producten waar het om gaat. Wanneer wij de goederen verkoopbaar achten en er de ruimte voor hebben wordt een afspraak gemaakt. Zonder foto halen wij geen spullen op. Wij halen geen complete inboedels leeg.Wij bieden de optie om een gekocht item te laten bezorgen met ons busje. De kosten hiervoor zijn €15,-, ongeacht de hoeveelheid items. Heb je in één koop meer dan €150,- besteed, dan vervallen de bezorgkosten. De bezorging gebeurt tot voor de (portiek)deur op de begane grond en, indien nodig, zelf naar boven worden getild. Wij bezorgen in principe niet buiten Maassluis en Maasland.

De Doorsluizer
Anne de Vriesstraat 6-12
3141 AV Maassluis
Kvk-nummer: 71829199

Telefoon: 06-40150090 
of 010-5916475

Email: info@dedoorsluizer.nl

Openingstijden

Ma: 13:00-17:00
Di: 10:00 – 17:00
Wo: 10:00 – 17:00
Do: 10:00 – 17:00
Vr: 10:00 – 17:00
Za: 10:00 – 17:00

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!