Gun je gebruikte spullen een tweede leven

Heb je goederen die je niet meer gebruikt en waarvan het zonde is deze weg te gooien? Wij geven deze goederen graag een tweede leven! Goederen kunnen op maandag t/m zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur ingeleverd worden. Ons inleverpunt is aan de achterzijde van De Doorsluizer.  Een auto mag daar tijdelijk worden geparkeerd om te laden en/of te lossen.

Wel belangrijk is dat de goederen verkoopbaar moeten zijn. Beschadigde, incomplete of vervuilde goederen zijn over het algemeen niet verkoopbaar. Of we de spullen aannemen blijft ter beoordeling van onze medewerkers. Goederen die wij helaas niet kunnen aannemen zijn:

  • Witgoed (koelkasten, wasmachines, diepvriezers, afwasmachines en droogmachines): Voor witgoed verwijzen we u graag door naar de Voedselbank in Maassluis.
  • Videobanden
  • Gevaarlijke stoffen
  • Bedden en matrassen (incl. baby- en peuterledikanten, deze kan de voedselbank wel gebruiken)
  • Beschadigde of vervuilde goederen
  • Bouwmateriaal
  • Rommelmarktrestanten
  • Zonnebanken
  • Autostoeltjes 

Breng- en haalservice

Het heeft onze voorkeur dat je de goederen zelf komt inleveren. Heb je geen vervoer of de mankracht om ze zelf bij ons te komen brengen, dan kunnen wij onder bepaalde voorwaarden de goederen op komen halen. We doen dit alleen in Maassluis en Maasland. Je kunt hiervoor een afspraak maken door een foto te appen of mailen met de producten waar het om gaat. Wanneer wij de goederen verkoopbaar achten en er de ruimte voor hebben wordt een afspraak gemaakt. Zonder foto halen wij geen spullen op. Wij halen geen complete inboedels leeg.Wij bieden de optie om een gekocht item te laten bezorgen met ons busje. De kosten hiervoor zijn €20,-, ongeacht de hoeveelheid items. De bezorging gebeurt tot voor de (portiek)deur op de begane grond en moet, indien nodig, zelf naar boven worden getild. Wij bezorgen buiten Maassluis en Maasland in overleg, indien mogelijk.

De Doorsluizer
Anne de Vriesstraat 6-12
3141 AV Maassluis
Kvk-nummer: 71829199

Telefoon: 06-40150090

Email: info@dedoorsluizer.nl

Openingstijden

Ma: 10:00-17:00
Di: 10:00 – 17:00
Wo: 10:00 – 17:00
Do: 10:00 – 17:00
Vr: 10:00 – 17:00
Za: 10:00 – 17:00

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!